Tel. : (+4) 0722-527.518    (+4) 0722-914.327    Tel/Fax: (+4) 0256-431.038      Fax : (+4) 0356-816.151
INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII
SISTEME CANALIZARI INTERIOARE
Tevi si fitinguri din :
SISTEME EVACUARE A APELOR PLUVIALE
Rigole
ALTELE
RETELE CIVILE SI INFRASTRUCTURA
SISTEME ALIMENTARE SI DISTRIBUTIE APA/GAZ
Tevi si fitinguri din :
SISTEME CANALIZARI EXTERIOARE
Polietilena PE-HT
    Tevi si fitinguri din polietilena cu rezistenta ridicata la temperatura pentru realizarea instalatiilor de canalizare in interiorul cladiriilor in gama dimensionala 32-315mm.

    Sistemul se foloseste in mod special in cazul cladiriilor cu inaltimi de peste 25m pentru realizarea retelelor de canalizare pluviala deoarece se garanteaza o imbinare sigura ( prin sudura) care sa reziste la presiune comparativ cu sistemul PP care nu garanteaza o siguranta a imbinarilor pe garnitura in cazul unor presiuni mai mari de 2-2,5 bari. Elementele sistemului, in special gama extrem de larga de fitinguri din polietilena asigura solutii pentru rezolvarea oricaror situatii de montaj nu numai pentru sistemele pluviale ci si pentru menajere.

    De asemenea este sistemul ideal in cazul solurilor cu susceptibilitate la umezeala. Sistemul este folosit pe scara larga in Europa si de asemenea si in Romania se constata o crestere a cererii pentru acest tip de sistem ca urmare a noilor investitii de pe piata imobiliara – in special cladirile de birouri.
© 2009 Balinstal.
Toate drepturile rezervate.
Design: Web design Timisoara